Как хляб от древно жито обира класации за иновативни продукти
Биопроизводството е неизбежната алтернатива за българското земеделие, смята Маргарита Добрева, съуправител на софийския хлебозавод „Елиаз“
15:57 | 26.12.11 г. 9Препоръчан материал от партньор на investor.bg
Снимка: Investor.bg
-
Първата в България и региона водородна зарядна станция беше открита официално
-
Унгария се амбицира да качи европейците на китайски електромобили за по 10 хил. евро
-
„ЕСКО България“ започва изграждането на трета ВЕИ централа за „Аурубис България“
-
Повече от 190 служители от четири институции започват проверка в "Лукойл България"
-
Българите запазват положителни потребителски нагласи през април
-
САЩ готвят нови мита срещу Китай още следващата седмица
-
Казахстански олигарх продаде имение близо до Бъкингамския дворец за 35 млн. паунда
-
Земеделието в САЩ се сблъсква с един голям проблем: Има твърде много трактори
-
Украйна показва значително подобрените възможности на своите дронове
-
Заповедта за арест на Володимир Зеленски изчезна без обяснения
-
Пропуснато плащане от Country Garden е първо изпитание за държавния гарант на дълга
-
Какво е посланието от визитата на Си Дзинпин във Франция, Унгария и Сърбия
Специални проекти виж още
Коментари
Финанси виж още
-
Акциите на БФБ поевтиняха след предложение за капитализиране на 6,6 млн. лв.
-
Hang Seng достигна най-високото си ниво от 10 месеца
-
Цените на петрола приключват седмицата с повишения*
-
Wall Street записа най-добрите си постижения от седмици
-
Турция планира нови фискални мерки за справяне със 70-процентовата инфлация
-
Европейските борси реагират позитивно на решението на Английската централна банка
преди 12 години Единственото предимство е че съдържа по-малко глутен и е по-устойчиво и непретенциозно растение . отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 12 години Във Варна преди 25 г. имаше институт за биотехнологии. Приветства иновациите, но хляб се прави с 4ХС над 50. Много ми е интересно с какви хлебопеуарни ка4ества е лимеца. отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 12 години Е до някъде четох с интерес но като стигнах до там, че четирите люспи не пропускали радиация...инъф. отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 12 години Мноого "древен" тоя сорт бе -има няма 150 години откак е престанал да бде основната житна култура в цяла Европа.То бива,бива реклама ,но чак такива глупости ................... отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 12 години Въпреки сравнително високата си цена от 1,90 лв. за 300-грамово хлебче .................... Щом е на такава цена значи не е 100% от лимец и обикновеното бяло брашно в него ще преобладава значително . Ще бъде поредната измама . отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 12 години Изследвайки енергийното поле на лимеца, учените са открили, че то има златна аура, сякаш поема слънчевата енергия при растежа си, обяснява Маргарита Добрева :)))))))))))))))))))))))))))))))))) отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 12 години Наистина много интересна статия. Налага се да се обадя на професора си по физиология на растенията и да му кажа да коригира лекциите си, свързани с периода на кълняемост с няколко хиляди години. отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 12 години и цялата хубост на тоз хляб отиде по дяволите, като му наблъскаха консерванти да трае два месеца вместо 4 дни. мъка. отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 12 години Много интересем материал! Ще го пробвам хлебчето - сигурно е доста добро. отговор Сигнализирай за неуместен коментар